Hoivapalvelujen tarjoaja & virkeän vanhuuden edistäjä

Ikääntyneiden virkistystoiminta Tampereella

Amurin Teon Tupa ry:n toiminnan arvot ovat asiakaslähtöisyys, ammatillisuus ja yhteisöllisyys. Nämä arvomme ohjaavat kaikkea yhdistyksen toimintaa niin Teon Tuvalla kuin kotiin tuotettavissa palveluissammekin.

Asiakaslähtöisyys tarkoittaa Amurin Teon Tuvalla sitä, että asiakkaat päättävät, millaista kotipalvelua he haluavat ja sitä, että asiakkaidemme luona käy sama tuttu työntekijä.

Ammatillisuus pitää sisällään sen, että yhdistyksessä tehdään työtä vastuullisesti, asiakkaita kuullaan ja arvostetaan sekä noudatetaan vaitiolovelvollisuutta.

Yhteisöllisyydellä tarkoitetaan osallisuuden tunteen luomista. Tunnetta siitä, että on osa yhteisöä, jossa jokainen on arvokas ja tervetullut mukaan silloin, kun itse haluaa.

Suosittele meitä

Amurin Teon Tupa Ry