Hoivapalvelujen tarjoaja & virkeän vanhuuden edistäjä

Yhdistyksen senioritoiminta on jäsentensä näköistä

Tule mukaan Amurin Teon Tupa ry:n toimintaan tai kannatusjäseneksi!
Jäsenmaksu on 18 euroa / vuosi ja kannatusjäsenmaksu 10 euroa/ vuosi. Yhteisöjäsenmaksu 100 euroa/vuosi

Tervetuloa jäseneksi

Järjestämme säännöllistä toimintaa ja tilaisuuksia Teon Tuvan tiloissa Amurissa.  Retkiä ja tapahtumia on joka vuosi erilaisilla teemoilla.

Toiminnassa mukana olemalla ja maksamalla jäsenmaksun kerran vuodessa tuet aktiivista toimintaamme, jolla pyrimme vaikuttamaan sekä ikääntyvän väestön että omaishoitajien hyvinvointiin.

Jäseneksi voit liittyä  jäsenhakemuksella. Voit noutaa jäsenhakemuksen poikkeamalla Teon Tuvassa tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen, niin kerromme lisää. Ota yhteyttä!

Jäsenenä voit vaikuttaa Amurin Teon Tupa ry:n toimintaan!

Jäsenyys ei kuitenkaan velvoita sinua mihinkään vaan meillä jokaisella on mahdollisuus olla mukana itsellemme sopivalla tavalla.

Jäseniksemme ovat tervetulleita kaikki iästä ja asuinpaikasta riippumatta!

Suosittele meitä

Amurin Teon Tupa Ry