Iltatupa – ikäihmisten kohtaamispaikka Tampereella

Oletko ikäihminen vailla seuraa ja juttukaveria? Kaipaatko mukavaa tekemistä muiden kanssa? Tai tiedätkö jonkun, joka tarvitsee juttuseuraa tai ystävää? Iltatupa Tampereen Amurin kaupunginosassa toimii ikäihmisten olohuoneena ja kohtaamispaikkana, myös arki-iltoina, viikonloppuisin ja pyhien aikana.

Iltatupa – ikäihmisten kohtaamispaikka Tampereella

Oletko ikäihminen vailla seuraa ja juttukaveria? Kaipaatko mukavaa tekemistä muiden kanssa? Tai tiedätkö jonkun, joka tarvitsee juttuseuraa tai ystävää? Iltatupa Tampereen Amurin kaupunginosassa toimii ikäihmisten olohuoneena ja kohtaamispaikkana, myös arki-iltoina, viikonloppuisin ja pyhien aikana.

Iltatupa – ikäihmisten kohtaamispaikka Tampereella

Oletko ikäihminen vailla seuraa ja juttukaveria? Kaipaatko mukavaa tekemistä muiden kanssa? Tai tiedätkö jonkun, joka tarvitsee juttuseuraa tai ystävää? Iltatupa Tampereen Amurin kaupunginosassa toimii ikäihmisten olohuoneena ja kohtaamispaikkana myös arki-iltoina, viikonloppuisin ja pyhien aikana.

Iltatupa-toiminta

Tupa ja kuntosali ovat auki - toiminta jatkuu viranomaisohjeet huomioiden ja turvallisuudesta huolehtien. Muutokset toiminnassa ja kuukausiohjelmassa ovat mahdollisia koronavirustilanteen ja ohjeiden muuttuessa. 

Tupa on avautunut ja ryhmätoiminta on alkanut pienin muutoksin. Tuvan yhtäaikaista henkilömäärää on toistaiseksi rajattu. Tuvan istumapaikat on sijoitettu niin, että

turvavälisuositus toteutuu. Tilaan ei voida ottaa istumapaikkoja ylittävää määrää kävijöitä. Istumapaikkoja on noin kymmenelle kävijälle.


Tupatoimintaan voi osallistua vain täysin terveenä. Tuvalta saa halutessaan kertakäyttö maskin ohjelmaan osallistumisen ajaksi. 


Myös kuntosalilla yhtäaikasesti kuntoilevien henkilöiden määrää joudutaan rajaamaan koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. 

Kuntosalilla yhtäaikaisesti olevien henkilöiden enimmäisemäärä on viisi.


Tuvan työntekijöiden yhteystiedot löydät täältä.


Iltatupa -toiminta on Amurin Teon Tupa ry:n koordinoimaa, STEAn rahoittamaa toimintaa. Iltatupa tarjoaa virkistystä ja monipuolista toimintaa ikäihmisille. Tupa on kohtaamispaikka, jonne voi tulla tapaamaan tuttuja ja nauttimaan yhdessäolosta. Tupa on auki myös ilta-aikoihin, sunnuntaisin ja pyhien aikana.


Toiminta on maksutonta ja kaikille avointa. Voit osallistua oman mielenkiintosi mukaan erilaisiin ryhmiin tai poiketa kahville. Toiminnassa voit olla mukana myös vapaaehtoisena.


Tuvalla tavataan!


Tupa toimii Amurin Teon Tupa ry:n toimitiloissa osoitteessa Satakunnankatu 38 (katutaso), 33210 Tampere. 

Tuvan puhelinnumero on: 


050 590 2303

Kuukausiohjelma

Iltatupa järjestää lähes päivittäin tekemistä ja seuraa ikäihmisille. Kuukausittaisen ohjelman voit ladata sivun ylälaidan painikkeesta ja se on haettavissa myös paperiversiona suoraan Tuvalta. Lisäksi päivitämme Iltatuvan Facebook-sivuilla ja Aamulehden menoinfo-palstalla toimintaamme.


Ohjelmaan kuuluu esimerkiksi digiopastusta, muistelu- ja keskusteluryhmiä, tuolijumppaa, lukupiiri, ruokatreffejä, kahvittelua, musiikkia ja erilaisia teematuokioita. Tuvalla tavataan!

Anna palautetta, ehdota tai kysy!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Iltatuvan yhteystiedot

Amurin Teon Tupa ry, Iltatupa-toiminta
050 590 2303
Satakunnankatu 38
33210 Tampere