Iltatupa – ikäihmisten kohtaamispaikka Tampereella

Oletko ikäihminen vailla seuraa ja juttukaveria? Kaipaatko mukavaa tekemistä muiden kanssa? Tai tiedätkö jonkun, joka tarvitsee juttuseuraa tai ystävää? Iltatupa Tampereen Amurin kaupunginosassa toimii ikäihmisten olohuoneena ja kohtaamispaikkana, myös arki-iltoina, viikonloppuisin ja pyhien aikana.

Iltatupa – ikäihmisten kohtaamispaikka Tampereella

Oletko ikäihminen vailla seuraa ja juttukaveria? Kaipaatko mukavaa tekemistä muiden kanssa? Tai tiedätkö jonkun, joka tarvitsee juttuseuraa tai ystävää? Iltatupa Tampereen Amurin kaupunginosassa toimii ikäihmisten olohuoneena ja kohtaamispaikkana, myös arki-iltoina, viikonloppuisin ja pyhien aikana.

Iltatupa – ikäihmisten kohtaamispaikka Tampereella

Oletko ikäihminen vailla seuraa ja juttukaveria? Kaipaatko mukavaa tekemistä muiden kanssa? Tai tiedätkö jonkun, joka tarvitsee juttuseuraa tai ystävää? Iltatupa Tampereen Amurin kaupunginosassa toimii ikäihmisten olohuoneena ja kohtaamispaikkana myös arki-iltoina, viikonloppuisin ja pyhien aikana.

Iltatupa-toiminta

Tupa on jälleen avoinna. Huomaathan, että kaikkiin ryhmiin täytyy ilmoittautua! 

Tuvan tilat ovat avautuneet. Järjestämme monipuolista toimintaa, joten tutustu kuukausiesitteeseemme.

Seuraamme aktiivisesti pandemiatilannetta ja toimimme ohjeistusten mukaisesti. Ryhmäkoot vaihtelevat toiminnoista riippuen. 
Toivomme edelleen ilmoittautumista etukäteen ryhmiin, että voimme varmistaa turvallisen ja viihtyisän kokoontumisen!

Voit edelleen varata meiltä myös yksilöaikaa mm. digineuvontaan keskiviikkoisin klo 11-13.
Syyskaudella 8.9. alkaen digineuvontaa tarjoaa tiloissamme Mukanetti joka toinen viikko. Myös tähän ilmoittautumiset Tuvan ohjaajille.

 

Ohjaajat tavoitat arkisin puhelimitse klo 9-15. Yhteystiedot löydät täältä.

 

Arjen iloksi -sivulta löytyy videovälitteisesti tekemistä kotiin.

 

 

Älä jää yksin!

 

Iltatupa -toiminta on Amurin Teon Tupa ry:n koordinoimaa, STEAn rahoittamaa toimintaa. Iltatupa tarjoaa virkistystä ja monipuolista toimintaa ikäihmisille.
Tupa on kohtaamispaikka, jonne voi tulla tapaamaan tuttuja ja nauttimaan yhdessäolosta. Tupa on auki myös ilta-aikoihin, sunnuntaisin ja pyhien aikana.

 

Toiminta on maksutonta ja kaikille avointa. Voit osallistua oman mielenkiintosi mukaan erilaisiin ryhmiin tai poiketa kahville.
Toiminnassa voit olla mukana myös vapaaehtoisena.

 

 

Tupa toimii Amurin Teon Tupa ry:n toimitiloissa osoitteessa Satakunnankatu 38 (katutaso), 33210 Tampere. 

Tuvan puhelinnumero on: 

 

050 590 2303

Kuukausiohjelma

Iltatupa järjestää lähes päivittäin tekemistä ja seuraa ikäihmisille. Kuukausittaisen ohjelman voit ladata sivun ylälaidan painikkeesta ja se on haettavissa myös paperiversiona suoraan Tuvalta. Esite on mahdollista saada myös omaan sähköpostiin. Ota yhteyttä Tuvan ohjaajiin niin kerromme lisää. Lisäksi löydät tietoa toiminnastamme Iltatuvan Facebook-sivuilta 

 

Ohjelmaan kuuluu esimerkiksi digiopastusta, muistelu- ja keskusteluryhmiä, tuolijumppaa, lukupiiri, ruokatreffejä, kahvittelua, musiikkia ja erilaisia teematuokioita. Tuvalla tavataan!

Anna palautetta, ehdota tai kysy!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Iltatuvan yhteystiedot

Amurin Teon Tupa ry, Iltatupa-toiminta
050 590 2303
Satakunnankatu 38
33210 Tampere