Iltatupa – ikäihmisten kohtaamispaikka Tampereella

Oletko ikäihminen vailla seuraa ja juttukaveria? Kaipaatko mukavaa tekemistä muiden kanssa? Tai tiedätkö jonkun, joka tarvitsee juttuseuraa tai ystävää? Iltatupa Tampereen Amurin kaupunginosassa toimii ikäihmisten olohuoneena ja kohtaamispaikkana, myös arki-iltoina, viikonloppuisin ja pyhien aikana.

Iltatupa – ikäihmisten kohtaamispaikka Tampereella

Oletko ikäihminen vailla seuraa ja juttukaveria? Kaipaatko mukavaa tekemistä muiden kanssa? Tai tiedätkö jonkun, joka tarvitsee juttuseuraa tai ystävää? Iltatupa Tampereen Amurin kaupunginosassa toimii ikäihmisten olohuoneena ja kohtaamispaikkana, myös arki-iltoina, viikonloppuisin ja pyhien aikana.

Iltatupa – ikäihmisten kohtaamispaikka Tampereella

Oletko ikäihminen vailla seuraa ja juttukaveria? Kaipaatko mukavaa tekemistä muiden kanssa? Tai tiedätkö jonkun, joka tarvitsee juttuseuraa tai ystävää? Iltatupa Tampereen Amurin kaupunginosassa toimii ikäihmisten olohuoneena ja kohtaamispaikkana myös arki-iltoina, viikonloppuisin ja pyhien aikana.

Iltatupa-toiminta

Tupa on suljettuna toistaiseksi koronapandemian leviämisen ehkäisemiseksi. 

Koronapandemian kiihtymisen hillitsemiseksi noudatamme Tuvalla Pirkanmaalle annettuja kokoontumisia koskevia rajoituksia ja suosituksia. Tupatilassa emme voi taata riittävien turvavälien toteutumista, joten tupatila on suljettuna.
Kokoontumiset ja ryhmätoiminta ovat edelleen osittain tauolla, mutta käynnistelemme toimintoja tilanteen sen salliessa. Seuraa ilmoitteluamme.
Voit kuitenkin varata meiltä yksilöaikaa mm. digineuvontaan keskiviikkoisin klo 11-13.

Toiminnan jatkumisesta tiedotetaan myöhemmin.

 

Ohjaajat tavoitat arkisin puhelimitse klo 9-15. Yhteystiedot löydät täältä.

 

Arjen iloksi -sivulta löytyy videovälitteisesti tekemistä kotiin.

 

 

Älä jää yksin!

 

Iltatupa -toiminta on Amurin Teon Tupa ry:n koordinoimaa, STEAn rahoittamaa toimintaa. Iltatupa tarjoaa virkistystä ja monipuolista toimintaa ikäihmisille. Tupa on kohtaamispaikka, jonne voi tulla tapaamaan tuttuja ja nauttimaan yhdessäolosta. Tupa on auki myös ilta-aikoihin, sunnuntaisin ja pyhien aikana.

 

Toiminta on maksutonta ja kaikille avointa. Voit osallistua oman mielenkiintosi mukaan erilaisiin ryhmiin tai poiketa kahville. Toiminnassa voit olla mukana myös vapaaehtoisena.

 

 

Tupa toimii Amurin Teon Tupa ry:n toimitiloissa osoitteessa Satakunnankatu 38 (katutaso), 33210 Tampere. 

Tuvan puhelinnumero on: 

 

050 590 2303

Kuukausiohjelma

Iltatupa järjestää lähes päivittäin tekemistä ja seuraa ikäihmisille. Kuukausittaisen ohjelman voit ladata sivun ylälaidan painikkeesta ja se on haettavissa myös paperiversiona suoraan Tuvalta. Lisäksi päivitämme Iltatuvan Facebook-sivuilla ja Aamulehden menoinfo-palstalla toimintaamme.


Ohjelmaan kuuluu esimerkiksi digiopastusta, muistelu- ja keskusteluryhmiä, tuolijumppaa, lukupiiri, ruokatreffejä, kahvittelua, musiikkia ja erilaisia teematuokioita. Tuvalla tavataan!

Anna palautetta, ehdota tai kysy!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Iltatuvan yhteystiedot

Amurin Teon Tupa ry, Iltatupa-toiminta
050 590 2303
Satakunnankatu 38
33210 Tampere