Musiikkihetkiä kotisohville

Musiikki on tuonut kävijöitä yhteen Tuvalle säännöllisesti jo useamman vuoden ajan. Erilaiset konsertit ja yhteislauluhetket ovat tärkeä, yhteisöllisyyttä ja iloa tuottava osa Tuvan toimintaa.  Nyt, kun emme voi kokoontua yhteen nauttimaan soitosta ja laulusta, olemme avanneet tämän virtuaalisen Laulutuvan! 

Tamperelainen laulaja-pianisti Tytti Koivunen tuo laulun lahjan teille kaikille videon välityksellä koteihin!


"Lauluja Suomesta" juhlistaa itsenäisyyttä ja suomalaisuutta. Noin puolen tunnin mittainen konserttivideo on katsottavissa Laulutuvalla joulukuun ajan. 

Lähempänä aattoa saamme nauttia vielä myös joululauluista.


Videot on tarkoitettu vain Iltatupa-toiminnan käyttöön, niiden linkkejä ei saa kopioda eikä niitä saa jakaa eteenpäin esimerkiksi Facebookissa.


Tytti Koivunen: Kauneimmat joululaulut

Kauneimmat joululaulut Tytin kanssa. ❤

Tänä vuonna musiikillinen joulutervehdys saadaan videon välityksellä. Tällä kotikonserttivideolla kuullaan monia perinteisiä joululauluja. 

Voit laulaa mukana tai pysähtyä hetkeksi kuuntelemaan ja nauttimaan tunnelmasta.

Videon kesto on noin 30 minuuttia.  Rauhallista joulunodotusta! 


Videon saat päälle klikkaamalla viereistä videokuvaa. Ääntä voit säätää videon vasemmasta alareunasta kaiuttimen muotoisesta kuvakkeesta. 

Tytti Koivunen: Lauluja Suomesta

Lauluja Suomesta juhlistaa itsenäisyyttä ja suomalaisuutta. Videokonsertissa kuulla suomalaisia lauluja eri vuosikymmeniltä, erityisesti niitä, joilta itsenäisyyden kunniaksi lauletaan. Laula mukana tai istahda alas nauttimaan musiikista.


Videon saat päälle klikkaamalla viereistä videokuvaa. Kuvan voit suurentaa paimalla neliönmuotoista painiketta videon oikeasta alareunasta. Takaisin pieneen kuvaan pääset painamalla tietokoneen näppäimistön vasemmasta yläkulmasta ESC-näppäintä. 

Ääntä voit säätää videon vasemmasta alareunasta kaiuttimen kuvasta.